Vid beställningar för minst 1000 kr ger vi fri frakt, gäller inom Sverige.
Flamlampan
  • Inga produkter i varukorgen

Villkor/Information

Betalning

Faktura
Du kan få din beställning skickad mot faktura. Detta innebär att du får en faktura tillsammans med din beställning (i paketet). Fakturan betalar du sedan på samma sätt som en vanlig räkning via din Internetbank eller hos Posten/Banken. Betalningstiden är 14 dagar för privatpersoner och 30 dagar för företagskunder. Det kostar 20 kr att betala mot faktura. Vi gör en kreditupplysning på alla som handlar mot faktura. Det skickas en kopia på kreditupplysningen via e-post, SMS eller via brev.

Förskottsbetalning
Detta görs genom att du betalar in ordersumman till vårt bankgirokonto efter ordern är lagd. Var noga med att ange din referens (som står på din orderbekräftelse) så att vi vet vem som har satt in pengarna. Tänk på att leveranstiden blir något längre i och med att det tar en eller ett par dagar innan betalningen finns på vårt konto.

PayPal

Du kan betala direkt med ditt kort utan att skapa ett PayPal konto eller skapa ett konto och betala smidigt och säkert med bara din e-postadress och ditt PayPal-lösenord.

Mobilnummer

Vi använder ditt mobilnummer enbart till sms avisering av försändelse

Frakt
Våra fraktpriser ligger på 69 kr inom Sverige. Kontakta oss för övriga länder. Du ser din fraktkostnad när du går till kassan. Vid beställningar för minst 1000 kr ger vi fri frakt, gäller dock bara inom Sverige.

Priser
Samtliga priser är inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella fel i prislistan.